Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb

Elite Forces: Jungle Strike

Doc Ock Rampag

Elicopterul cerului

Cursa mortala

SA NE CUNOASTEM

 

TOTUL DESPRE SEX

 

FEMEI INVARSTA

Ce apreciem la femeile in varstaEste un adevar ca barbatilor le plac femeile mai in varsta. Nu as putea zice ca am facut un fetish din asta sau ca suferim de sindromul lui Oedip, ci pur si simplu suntem atrasi de femeile cu ceva mai multa maturitate. Iata si motivele:

Femeile mai in varsta sunt independente

Se simt bine singure. Au avut momente in care au avut relatii si momente de singuratate, asa ca stiu cum sa procedeze in oricare dintre situatii. Stiu ca nu au nevoie de un tip ca sa fie fericite. Asta inseamna ca nu sunt dependente, cee ce le face mult mai usor de covietuit alaturi de ele.

Sunt hotarate

Stiu intotdeauna cine sunt si ceea ce vor. Sunt mai putin timide cand vine vorba de barbati si mai putin inclinate spre jocuri. Cu o femeie de 20de ani pierzi multa vreme intrand in jocurile ei pana sa fie a ta, dar cu una cu 5 sau chiar 10 ani mai in varsta decat tine, nu vei avea parte de asa ceva.

Iti ofera o conversatie de calitate

Abilitatile de a sustine a conversatie este ceea ce unei femei tinere ii lipseste, nu pentru ca este femeie, ci pentru ca este tanara. O femeie in varsta are mai multa experienta. A vazut mai multe locuri, a facut mult mai multe si a avut mai multe experiente. Are mai multe povestioane interesante de spus, ceea ce le face mai bune in ale conversatiei. Nu subestimati acest aspect, pentru ca odata cu trecerea anilor devine foarte important.

Au mai multi bani

Este un adevar ca femeiel mai in varsta au mai multi bani decat cele tinere. Nu vreau sa subliniez importanta materiala, dar este mai confortabil pentru un barbat sa stie ca nu este nevoit sa plateasca la fiecare iesire intreaga consumatie, nici nota de plata a telefonului.

Au mai multa experienta sexuala

Probabil ca unul din aspectele destul de importante la care se raporteaza barbatii este sexul. O femeie mai in varsta este mai buna la pat. A trecut de insecuritatea si anxietatea care afecteaza in mod negativ viata sexuala. Mai mult de asta, stiu cum sa incinga atmosfera.

Stiu sa aprecieze timpul cu tine

Echipate cu simtul clar a ceea ce conteaza in viata, femeile in varsta stiu sa aprecieze fiecare moment alaturi de tine si nu indiferente cu sentimentele tale.

 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one