Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb

Elite Forces: Jungle Strike

Doc Ock Rampag

Elicopterul cerului

Cursa mortala

SA NE CUNOASTEM

 

TOTUL DESPRE SEX

 

FEMEIA VISURILOR TALE

Cum o pastrezi pe femeie visurilor tale
Te-ai gandit vreodata la tipul de barbat pe care si-l doreste femeia visurilor tale? Toate drumurile, sau mai bine zis gandurile, duc catre un singur lucru: isi doreste un barbat adevarat. Din pacate niciunul dintre noi nu avem un manual care sa ne spuna exact ce este, ce inseamna a fi barbat adevarat, sau cum sa devii unul. Dar, iata cateva metode sa o pastrezi pe femeia visurilor tale.

Fii responsabil

Daca vrei sa ai succes rasunator la femei si in viata, transforma-te dintr-o victima intr-un barbat care face lucrurile sa se intample. Fii responsabil pentru gandurile tale, pentru actiunile pe care le fcai si pentru rezultatele pe care le obtii. Si pentru orice moment din viata ta in care te trezesti a fi iresponsabil, opreste-te si spiune-ti: Imi asum responsabilitatea. Mai ales in momentele in care este mai simplu sa dai vina pe altcineva. Fiind responsabil, vei deveni un barbat mai bun si iti vei face viata asa cum vrei.

Construieste-ti o imagine de sine pe care o iubesti

Foloseste-ti creierul pe care il porti 24 de ore din 24 in cutia craniana, pentru a-ti crea o imagine bogata despre tipul de persoana care ai vrea sa fii. Intreaba-te daca esti persoana care ai vrea sa fii. Daca raspunsul este negativ, atunci clarifica ce trebuie schimbat ca sa fii cine vrei sa fii. Persevereaza si in curand vei deveni atragator pentru femei, dar si pentru tine.

Accepta totul asa cum e

Majoritatea isi doresc lumea, femeile si chiar ca ei insisi sa fi fost altfel. Se compatimesc si se poarta ca niste victime. Fac lucruri care sunt ineficiente, pentru ca traiesc intr-o lume care exista doar in lumea lor. In loc sa faci asta, accepta lucrurile asa cum sunt, chiar daca e dureros. Odata ce ai facut asta, poti incepe sa schimbi lumea din jurul tau si pe tine insuti. Vei avea putearea sa schimbi lucrurile odata cu timpul.

Lucreza cu tine insuti, nu cu femeile

Problema e ca nu poti sa ii schimbi pe cei din jurul tau, ci pe tine insuti. Cand lucrurile merg prost, sau nu obtii ceea ce iti doresti, nu incerca sa schimbi persoana din cauza careia crezi ca nu e totul asa cum vrei, ci incepe sa te schimbi pe tine. Cand vei face asta, iti vei schimba perspectivele si rezultatele.

Elimina esecul, invatand din el

Stiai ca oamenii au inventat ideea de esec? Problemele apar in momentul in care consideram ca ceva din ceea ce facem este sortit esecului. Ajungi sa o dai in bara cu ceva si consideri ca esti un ratat. In loc sa faci asta, invata din greseli. Apoi compara lectia pe care ai invatat-o cu pretul platit. Vei vedea ca ai avut de castigat.

Intotdeauna cauta sa evoluezi

Una dintre partile pozitive ale vietii este ca poti evolua, iti poti imbunatati viata. Daca vrei sa urci, si iar sa urci in oricare din compartimentele vietii tale, nu inceta niciodata sa cauti o noua treapta pe care sa o urci, un nou munte pe care sa il cuceresti. Nu inceta sa te opresti, sa crezi ca ai atins apogeul.

Apreciaza-te ca fiind un tip cu un statut inalt

Statustul este pozitia ta in societate. Multi tipi au un statut jos, o imagine proasta despre ei insisi, dar sunt altii a caror imagine este una foarte buna. Asta nu e din cauza ca ei se considera a fi mai buni decat altii, ci pentur ca asta e o parte din ceea ce sunt ei. Asta inseamna incredere in tine insuti.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one