Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb

Elite Forces: Jungle Strike

Doc Ock Rampag

Elicopterul cerului

Cursa mortala

SA NE CUNOASTEM

 

TOTUL DESPRE SEX

 

CRESTEREA SANILOR

CRESTEREA SANILOR PE CALE NATURALA
Deşi medicina oficială nu recunoaşte posibiltatea măririi sânilor pe cale naturală (după cum nu recunoaşte şi multe altele), acest lucru este perfect posibil. La noi în ţară, la Braşov, în 1997, a fost realizat "Programul de înfrumuseţare pentru femei - Venus", program la care au participat peste 50 de femei, iar rezultatele lui au fost publicate în "Cartea femeii", autori Liviu Gheoarghe, Mihai Minoiu şi Tudor Ilie, lucrare apărută la editura Kamala. În cadrul acestui program s-a demonstrat că, folosind metode perfect naturale, în doar trei luni corpul femeii poate fi transformat radical în bine, existând cazuri de mărire a sânilor cu peste 50%, fiind rezolvate în paralel şi alte probleme cum ar fi asimetria sânilor, flascitatea lor etc.

De la bun început trebuie să spunem că fiecare femeie are, prin tipul constituţional cu care s-a născut, o limită până la care se pot dezvolta sânii ei, peste care nu se poate trece fără a produce intervenţii tranumatizante şi cu consecinţe nefaste pe termen lung asupra sănătăţii. Totuşi, se pot obţine măriri ale lor aproape miraculoase aplicând simultan metodele descrise în continuare.

1. Alimentaţie pură
Există alimente cum ar fi dulciurile cu zahăr, carnea cu hormoni de creştere, produsele de patiserie, anumiţi aditivi alimentari sintetici care pot determina o creştere în volum a sânilor, dar dizarmonioasă - ei devenind moi şi fără formă (aspectul 'pufos', flasc al multor femei din Occident, unde predomină alimentaţia de acest tip), ceea ce, fireşte nu este de dorit.

În schimb, o alimentaţie lacto-vegetariană, cu multe legume şi fructe proaspete, este de natură să creeze premizele unei dezvoltări armonioase nu doar a sânilor, ci a întregului corp. în afară de acest mod natural de alimentaţie, mai există aşa-numitele alimente-medicament pentru creşterea sânilor, iar acestea sunt: măslinele negre şi uleiul virgin de măsline, soia şi mai ales germenii de soia, germenii de grâu şi uleiul de germeni de grâu, frunzele, inflorescenţele şi seminţele de mărar, frunzele de ţelină, miezul de nucă, alunele neprăjite, seminţele de floarea-soarelui neprăjite. Aceste alimente veţi urmări să le consumaţi în cantităţi cât mai mari pe o perioadă de minim 6 luni.

2. Plantele cu stimulare hormonală
Următorul amestec de plante are rezultate deosebite pentru creşterea sânilor: seminţe de mărar (Anethum graveolens), rădăcină de lemn dulce (Glyciriza glabra), inflorescenţe de busuioc (Ocimum basilicum), seminţe de anason ( Pimpinella anisum). Plantele se macină cu râşniţa electrică de cafea sub formă de pulbere, după care se amestecă în părţi egale; se ia 1 linguriţă de amestec de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. Planta se ţine sub limbă un sfert de oră, după care se înghite cu apă.

IMPORTANT!

Femeile care se confruntă cu hipermenoree, tumori benigne nu vor include în amestec lemn dulce (are efect estrogen foarte puternic), iar înainte de ciclu cu o săptămână vor lua câte o linguriţă de pulbere de salvie de 3 ori pe zi.

3. Masajul sânilor
Cea mai eficientă tehnică s-a dovedit a fi cea cunoscută sub numele de "metoda doctorului Chang", pe care o prezentăm în continuare:

1. Masajul se face din poziţia şezând, călcâiul piciorului drept îndoit presând zona clitorisului (zona de deasupra uretrei).

2. Presiunea realizată cu călcâiul drept asupra zonei numite trebuie să fie moderată, însă suficient de fermă pentru a crea chiar o stare de efervescenţă erotică.

3. O dată cu apariţia acestei stări de efervescenţă erotică, se poate începe masajul ambilor sâni, concomitent, cu mişcări circulare pentru creştere, care se fac lin, dar intens (pentru a menţine starea de efervescenţă erotică).

În starea lăuntrică favorabilă creată, se evocă intens procesul de creştere şi armonizare a sânilor, vizualizând interior sânii împliniţi şi armonioşi. În cadrul acestui masaj este foarte importantă perseverenţa zilnică şi imaginaţia creatoare.

Uleiuri medicinale pentru masaj
Extractele naturale din plante, o dată pătrunse în piele, prin caracteristicile de stimulare pe care le exercită la nivelul sânilor, aceste remedii permit o amplificare a procesului natural de creştere al acestora. Dintre remediile cele mai renumite în acest sens menţinăm:

- uleiul de germeni de grâu - este un produs care se poate procura acum din majoriatea magazinelor cu produse naturiste: se aplică în doze moderate, de 1-3 ori pe zi. Are efect estrogen şi este foarte bogat în vitamina E.

- uleiul de mărar - este un preparat ce poate fi realizat de oricine prin macerarea seminţelor de mărar, fin măcinate cu râşniţa electrică, în ulei vegetal (preferabil ulei de măsline). Proporţia folosită în general este de 30 de grame de pulbere din seminţe de mărar la 200 ml de ulei de măsline. Se lasă la macerat timp de 3 săptămâni, după care se filtrează, iar restul de plantă se aruncă. Uleiul rezultat, puternic aromat, va fi folosit de 2-3 ori pe zi. Într-o primă fază este posibil să apară uşoare dureri ale sânilor (este un fenomen frecvent la majoritatea metodelor naturale de creştere a lor) care vor dispare însă după 4-5 zile de tratament.

Cantitatea de ulei folosită pentru un masaj trebuie să fie moderată; se mai adaugă ulei doar în măsura în care acesta poate fi absorbit fără dificultate în piele.

IMPORTANT!

Femeile care se confruntă cu stări inflamatorii la nivelul sânilor sau cu noduli mamari, nu vor folosi aceste uleiuri de masaj.

4. Actul sexual cu continenţă
Este "arma secretă" a femeii care vrea să devină mai frumoasă şi mai senzuală. Atunci când o femeie face dragoste, cantitatea de hormoni secretată de organismul său va creşte foarte mult, fapt care în câteva zeci de minute se va concretiza printr-un simptom clasic - mărirea volumului sânilor. Însă, în momentul în care apare orgasmul cu descărcare, sânii devin brusc flasci, constelaţia hormonală se modifică şi ea rapid, iar după mai multe asemenea descărcări de regulă nu doar sânii, ci întregul corp îşi pierde fermitatea şi tinereţea.

Concluzia reiese de la sine: dacă vreţi să aveţi sâni mari, plini şi frumoşi, faceţi dragoste, dar urmăriţi să nu ajungeţi la orgasme cu descărcare. Experienţa a arătat că femeile care fac dragoste cu continenţă îşi pot mări rapid sânii cu peste 50%, în doar câteva luni devenind plini, fermi şi frumoşi.

Sani perfecti fara bisturiu

Nu e greu sa obtii un decolteu de nota 10. Dar daca vrei sa atragi toate privirile de Revelion, incepe exercitiile de pe acum

Nu exista femeie care sa nu viseze la sani perfecti. Iar daca natura nu a fost generoasa cu noi, nu-i cazul sa disperam si sa apelam la bisturiu ca sa ne luam la intrecere cu Pamela Anderson. Cu vointa si exercitii fizice, repetate zi de zi, putem sa obtinem sani fermi si frumosi în mai putin de o luna. Imediat dupa perioada adolescentei, sanii încep sa-si piarda din tonus si din suplete si, din cauza variatiilor de greutate sau dupa nastere, pot sa apara si vergeturi.
Decolteu superb fara efort
Daca nu ai timp sa mergi la sala, poti pune în practica o metoda de pe vremea bunicii, dar care a ramas la fel de eficace: fa dusuri scotiene, alterneaza apa
fierbinte cu apa rece pentru pastrarea tonusului muscular. Dupa fiecare dus, nu uita sa aplici un gel sau o crema speciala pentru sani si decolteu. De doua ori pe saptamana este bine sa folosesti
o crema pe baza de vitamina E, care reda elasticitatea pielii. Daca simti ca tratamentul efectuat acasa nu este suficient, poti merge la un salon cosmetic, pentru ca electrostimularea va face ca decolteul tau sa arate senzational. Daca tot esti la salon, ai putea sa te rasfeti.
Cere-i cosmeticienei tale si o împachetare cu parargil sau parafango. Vei vedea ca partenerul tau va remarca imediat diferenta!
Foloseste ganterele
La fel de eficiente sunt si exercitiile cu gantere. Daca nu ai asa ceva, nu e cazul sa te sustragi. Poti folosi în loc doua sticle de jumatate de litru fiecare, pline cu apa. Executa miscarile în fata oglinzii. Astfel, vei putea sa te asiguri ca miscarile sunt cele corecte. Stai cu picioarele departate si bratele întinse pe langa corp. Ridica bratele lateral pana ajung paralele cu podeaua, apoi coboara-le încet. Repeta miscarea de zece ori, în serii de cate 20. Cand ai terminat, întinde-te pe spate, pe podea, cu picioarele perfect întinse si bratele pe langa corp. Ridica bratele pana cand cele doua gantere ajung în dreptul pieptului si apoi coboara-le. Repeta exercitiul de zece de ori, în serii de cate
20. Secretul consta în executarea miscarilor cat mai lent. Pentru o variatie a acestui exercitiu tine bratele larg desfacute si ridica si coboara ganterele. Dupa ce ai terminat cu ganterele, fa o serie de semiflotari stand sprijinita în palme si genunchi. Tine palmele departate la o distanta egala cu latimea umerilor. La fel de eficiente sunt si exercitiile în picioare, cu palmele lipite de perete. Coatele trebuie sa fie la nivelul umerilor. Înclina-ti trunchiul, ca si cand ai vrea sa-ti lipesti pieptul de zid. Cand iesi de la dus tine prosopul cu ambele maini departate la nivelul umerilor. Apoi, trage de el ca si cand ai vrea sa-l rupi. Dupa ce faci o pauza de cateva secunde, repeta operatiunea. Pentru urmatorul exercitiu ai nevoie de un scaun cu spatar. Aseaza-te pe mar- ginea scaunului, astfel încat gambele sa formeze cu coapsele un unghi de 90 de grade. Apuca-te cu mainile de partea din spate a spetezei scaunului, îndoaie picioarele si ridica genunchii cat poti de sus. Repeta de 15 ori. Miscarea întareste întregul tors si ridica sanii.

Autor: MrBody Doctor in domeniu
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one