Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb

Elite Forces: Jungle Strike

Doc Ock Rampag

Elicopterul cerului

Cursa mortala

SA NE CUNOASTEM

 

TOTUL DESPRE SEX

 

De ce "nici azi nu..."?

a) Pentru ca te-ai ingrasat, iar imaginea despre sine este un dezastru; b) Pentru ca te-a ajuns oboseala ori te-a coplesit stresul; c) Pentru ca iei anumite medicamente; d) Pentru ca s-a instalat rutina sexuala, iar initiativa ii apartine doar unuia dintre voi. Mereu.

Indiferent de ce ati bifat, la toate punctele exista cate un inamic al dorintei noastre sexuale. Despre cei mai de temut dusmani ai libidoului am discutat cu medicul Raluca Hera, specialistul site-ului "www.ginecologie.ro".

Suntem in dormitor, ceea ce mancam

Nu vi s-a intamplat niciodata sa-ncepeti seara cu o cina romantica si promisiunea unei nopti memorabile si sa o incheiati, spate in spate, cu pastile pentru digestie pe noptiera, in loc de lumanari cu miros de iasomie? Alimentele pe care le consumam ne influenteaza in buna masura activitatea sexuala. Iar kilogramele depuse in numar mare o pot ruina direct.

"Cres­terea in greutate determina pierderea de energie din organism, conducand la sca­de­rea excitarii sexuale. La aceasta se adau­ga inhibitia cauzata de asocierea cresterii in greutate cu lipsa de atractivitate fizica. Solutia este inceperea activitatii fizice sustinute, nu numai pentru sanatate, dar si pentru recapatarea starii de bine", spune ginecologul nostru.

Influenta medicamentelor

Exista o serie de doctorii, pe care le luam fie pe termen scurt, fie pe termen lung, si care ne pot da complet peste cap lidiboul. Iata lista celor mai frecvente medicamente care ne pot pune probleme, potrivit doctorului Hera: "antidepresivele, hipotensoarele (medicamentele pentru tensiune), antihistaminicele (medicamentele pentru alergii), pilulele anticonceptionale (ei bine, da), chemoterapia (medicamentele pentru cancer), medicamentele anti-HIV (SIDA)".

Tratamentele nu trebuie nicidecum intrerupte, dar subiectul trebuie discutat cu medicul care vi le-a prescris.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one