Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb

Elite Forces: Jungle Strike

Doc Ock Rampag

Elicopterul cerului

Cursa mortala

SA NE CUNOASTEM

 

TOTUL DESPRE SEX

 

NU ISI DA SEAMA

De aceea, am continuat să le răspund şi în această pagină. Dar vă aştept în continuare la adresa http://poziti100.blogspot.com , secţiunea "Totul despre sex".

*Cum îţi dai seama dacă o femeie mimează orgasmul? Bănuieşti de ceva vreme, că partenera ta minte atunci când suspină de plăcere?

Poţi afla foarte simplu. Întrerupe brusc penetrarea. Dacă îşi păstrează ritmul respiraţiei agitat, înseamnă că s-a prefăcut.

Îmi place să fac sex oral mai mult decât normal. E ceva rău în asta? Nu te condamnă nimeni dacă tu preferi o anumită poziţie sau stil de a face sex.

Pentru a fi sănătoşi din punct de vedere sexual, ar trebui să încercăm mai mult decât atât. Însă dacă partenera/partenerul tău e de acord, înseamnă că vă potriviţi.

*Care e cea mai bună poziţie pentru a-ţi dezvirgina partenera? Eu recomand poziţia misionarului.

Nu e spectaculoasă, dar e perfectă pentru fetele care sunt la începutul vieţii lor sexuale.

Femeia se poate relaxa, stând întinsă pe spate, iar penetrarea va fi controlată de bărbat, ea putând să se concentreze asupra plăcerii.

*După ce finalizez prima dată, nu mai pot continua să fac sex. E grav? Dacă înainte puteai să faci sex de mai multe ori pe noapte, înseamnă că acum stresul îţi afectează viaţa sexuală.

Dar dacă a fost aşa mereu, nu ai nici o problemă, ci îţi revii mai greu după orgasm

Fie că se află la începutul vieţii sexuale sau crede că mai are multe de învăţat, oricine are măcar o întrebare legată de sex.

De aceea, le-am selectat pe cele mai interesante din discuţiile aprinse de forum-ul iniţiat de Click!, la adresa http://poziti100.blogspot.com/

* Ce trebuie să fac la începutul vieţii sexuale? Ideal e ca primele partide de amor să fie cu persoane mai experimentate. Privitul la filme porno sau masturbarea în exces nu ajută foarte mult.

* Ce face o femeie care încă nu a atins orgasmul? În nici un caz nu recomand mimarea extazului mult-aşteptat. Astfel, femeile păcălesc nu doar bărbaţii, ci se amăgesc şi pe ele.

Dacă ea nu a găsit bărbatul care să o răsfeţe într-un preludiu, mai bine se "încălzeşte" singură, înainte, pentru a fi lubrifiată suficient. Şi nu uitaţi, contează mult şi excitarea mentală sau vizuală! Cele care se gândesc în permanenţă dacă vor avea sau nu orgasm nu fac decât să întârzie apariţia acestuia sau să-i ştirbească din "frumuseţe"...

* De ce le place femeilor "pe la spate"? Aici există un raspuns oarecum ştiinţific. O astfel de penetrare îi stimulează femeii şi zona anusului (care oferă o plăcere specială) şi, datorită înclinării bazinului, intrarea în vagin este optimă.

E o poziţie preferată de ambii parteneri, căci şi bărbatul se bucură de o privelişte care îl înnebuneşte, iar sentimentul de dominare îi sporeşte excitarea...

* E periculos sexul anal? Este controversat tocmai pentru că cere ambilor parteneri o igienă impecabilă şi o lubrifiere specială. Iar folosirea prezervativului este, acum, obligatorie.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one