Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb

Elite Forces: Jungle Strike

Doc Ock Rampag

Elicopterul cerului

Cursa mortala

SA NE CUNOASTEM

 

TOTUL DESPRE SEX

 

Secţiune nouă

Greseli pe care le cauta femeile
In ciuda faptului a ceea ce crezi tu, ca un tip singur ce esti, femeile vor sa se intalneasca cu tine. De fapt, vor sa se intalneasca cu tine atat de mult incat deseori trec peste prejudecati si incearca sa fie mai indulgente.

Dar nu trebuie sa omitem ca femeile cauta greseli de-ale barbatilor mai ales la prima intalnire. Da stiu, ai invatat ca trebuie sa fii politicos cu ospatarul, dar sunt multe alte greseli pe care femeile le cauta la un barbat.

Nu iei pe NU ca pe un raspuns

Femeile tin foarte mult la independenta lor si vor fi rapide cand vor sa iasa dintr-o situatie cand simt ca decizia luata de ele nu este respectata. Te-ai putea gandi ca incuranjad-o sa ia un desert dupa ce deja a spus ca nu vrea, este un rasfat, dar ea va intelege ca nu ii respecti decizia, ceea ce o va duce cu gandul mai departe, la probleme mult mai serioase.

Vorbindu-I de rau pe altii: mare greseala

Barbatii deseori fac greseala de a privi femeile ca pe niste barfitoare gata sa se injunghie una pe alta pe la spate, ai grija sa nu faci si tu la fel. sa glumesti pe seama vremurilor trecute si a momentelor pline de haz petrecute cu amicii este ok, dar o femeie nu va fi deloc impresionata daca vei vorbi de rau persoanele apropiate. Asta inseamna lipsa de loialitate si o vei face sa se gandeasca daca este sau nu viitoarea victima.

Ambitie deficitara

In general, femeile respecta un barbat care munceste, dar exista un ingredient magic care le face sa le castigi respectul: daca esti mandru de munca ta sau de pasii pe care trebuie sa ii faci ca sa ajungi acolo unde vrei sa ajungi, sunt calitati atragatoare.

In mod consecvent, ratatii nu vor fi niciodata promovati, din moment ce niciodata nu isi iau responsabilitati. In concluzie, femeile vor mobilitate, actiune,spirit intreprinzator de la barbatul lor.

Comportament neglijentToata lumea a auzit de cavalerism si barbatii in varsta ar trebui sa fie versati la acest capitol, asa ca nu ar strica sa iei cateva lectii de la ei. Cand iesi pentru prima data cu o femeie, trebuie sa ii arati ca apreciezi ca si-a facut timp sa iesiti impreuna. Ca sa ii arati asta, trebuie sa inchizi telefoanele, iar conversatia trebuie sa fie politicoasa si mutuala.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one