Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb

Elite Forces: Jungle Strike

Doc Ock Rampag

Elicopterul cerului

Cursa mortala

SA NE CUNOASTEM

 

TOTUL DESPRE SEX

 

CUCERIRI

SECRETE DESPRE BARBATII


barbatul care cucereste femeia prin rafinament

Daca esti femeie, iar iubitul tau iti face cate o surpriza in fiecare zi sau te uimeste prin spontaneitatea lui, sa stii ca sigur are asimilate calitatile arhetipului Vata.

Barbatii din aceasta categorie sunt remarcabili prin originalitatea si inventivitatea lor, sesizabila mai ales in planul comunicarii (afective, intelectuale si verbale). Ei sunt mereu entuziasti si au o mare usurinta in a-si sublima impulsurile erotice in trairi pur afective, mentale sau inspiratii artistice geniale. Din categoria lor fac parte marii creatori de arta.

Asemenea barbati dovedesc o intuitie de exceptie, care ii ajuta sa ghiceasca toate miscarile sufletesti si gandurile iubitei lor. Rafinamentul care impregneaza intregul fel de a fi al barbatului arhetipal Vata face sa tremure de emotie inima oricarei femei sensibile.

Fiecare atingere a iubitei lui ii provoaca stari de o bogatie inexprimabila. Cand este indragostit, adora sa respire fiinta iubita cu toti porii pielii lui, pana in adancul inimii. Delicatetea cu care se apropie de sufletul iubitei inlatura orice eventuala impotrivire a ei.

Femeia care ajunge sa faca dragoste cu un astfel de barbat are senzatia ca isi dizolva forma fizica si devine zborul insusi, aceasta constituind o experienta elevata, pe care nu o va uita niciodata.

In continuare prezentam cateva exemple de plante care amplifica rezonanta cu arhetipul masculin Vata.

• Sunatoarea (Hypericum perforatum) favorizeaza trezirea inimii, in sensul de centru esential al fiintei. Ea imprima energiilor o tendinta ascensionala si are puterea de a aduce lumina in colturile cele mai obscure ale subconstientului. Aceasta planta faciliteaza comunicarea afectiva si amplifica abilitatile intuitive. Este recomandata mai ales barbatilor care sufera de stari depresive, care sunt lipsiti de entuziasm sau au o fire mohorata, inchisa, refuzand manifestarea iubirii .

• Coriandrul (Coriandrum sativum) este o planta guvernata de Marte, planeta masculinitatii, motiv pentru care este deseori folosit in formulele naturiste de crestere a virilitatii. Are un efect euforizant, mai ales in cazul folosirii fructelor zdrobite in miere.

Printre calitatile arhetipului Vata pe care le poate trezi se numara si ingeniozitatea. in unele traditii, chiar exista credinta ferma ca daca o femeie insarcinata mananca seminte de coriandru, copilul pe care-l va naste va dovedi multa imaginatie si originalitate. Aceasta planta este indicata mai ales barbatilor care au tendinte agresive si care se confrunta in paralel cu o stare de oboseala generala sau cu diverse senzatii de arsura (gastrica, a uretrei).

• Sofranul (Crocus sativa) este de asemenea o planta masculina, guvernata de Soare, renumita pentru efectul ei afrodisiac si pentru calitatea de tonifiant al sistemului reproducator si al inimii.

El poate induce anumite capacitati premonitorii, specifice arhetipului Vata.

Sofranul trezeste si anumite calitati specifice arhetipului Kapha, ca de exemplu devotamentul si puterea de a ierta.

• Gentiana (Gentiana lutea) este o alta planta masculina, care amplifica puterea de sublimare a energiilor din planul erotic in plan afectiv.

Este recomandata barbatilor excesiv pasionali, care se confrunta cu fenomenul de ejaculare precoce, polutii, herpes genital sau alte leziuni genitale de tip ulcerativ, inflamator, cu acnee si afectiuni febrile.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one