Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb

Elite Forces: Jungle Strike

Doc Ock Rampag

Elicopterul cerului

Cursa mortala

SA NE CUNOASTEM

 

TOTUL DESPRE SEX

 

Sa flirtam!

O privire languroasa deasupra canii de cafea, la munca, un zambet de deasupra paharului de cocktail din club, o privire intensa intr-un magazin-flirtul este parte a interactiunilor umane. Este pana la urma o arta diferita in societatile din lumea intreaga.

Iata regulile de baza pe care le poti folosi oricand:

Contactul vizual

Ochii sunt cea mai importanta arma de flirt. Contactul vizual direct este o arma puternica si o singura privire poate transmite mia mult decat o sute de cuvinte. Totusi, exista o mare diferenta intre o privire provocatoare si o privire care se holbeaza, de aceea ai grija sa nu o privesti mia mult de 1 minut. Daca iti intoarce privirea cu una plina de subainteles si daca mai si zambeste, ai sanse mari. Odata cu zambetul, incepe o conversatie. Acum este momentul.

Atingerea

Nu subestima intimitatea atingerii. Poate oferi gustul placut al tingerii fizice, la momentul potrivit, dar la fel ca si in cazul privirii, trebuie foarte bine masurat. Momentul perfect al atingerii este atunci cand spui un banc. Incearca o atingere pe brat si daca iti raspunde data viitoare atinge-o pe umar.

Asculta

Odata ce s-a inchegat o conversatie, asculta-o cu interes. Asta inseamna sa adresezi intrebari cu privire la ceea ce iti povesteste ca sa ii arati ca esti atent la cele spuse de ea.

Razi

Rasul iscat in urma unui banc, reduce tensiunea si te face mai sexy. O simpla gluma este cea care poate face sa se sparga gheata dintre voi si daca tensiunea dispare, atunci lucrurile decurg de la sine.

Raspunde flirtului flirtand

O vorba inteleapta spune: "Performanta necesita antrenament". Vrei sa ajungi un maestru in arta de a flirta? Exerseaza! Fii increzator si vei avea succes. Esti tot ce-si poate dori cineva, inclusiv iubirea vetii tale. Dovedeste-i ca este unica.

Copleseste-o cu atentia ta. Pune-i zeci de intrebari, asculta tot ce spune, se va convinge ca orice cuvant rostit este foarte important pentru tine. in plus, fi generos, fa-i complimente. Spune-i ca are pielea cea mai catifelata pe care ai atins-o vreodata. Vei nimeri drept la tinta.

Spune-i ca are coapse extraordinare, cum nu ai mai vazut in viata ta, ca atunci cand merge devine irezistibila! Ca azi arata atat de bine incat pur si simplu... ametesti cand o privesti.
Raspunde flirtului flirtand.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one